Barnvakt åt Teddie

Fredag 4 maj
Hämtade Teddie idag på hans dagis i Väsby, gud vilket härligt dagis! Jättefin utegård och fina lokaler i en gammal skola. Teddie var glad när jag kom, skönt! Han följde glatt med mig och vi åkte bil hem till Sollentuna. Han blev lite ledsen när vi kom hem, inte så konstigt eftersom Alexander stod i dörröppningen och skrek. Det gick över när han kom in i Alexanders rum och såg alla leksaker. Teddie är 3 månader yngre än Alexander men är lika lång och väger några kilon mer. De bråkade om alla saker såklart 🙂 Allt som Teddie ville leka med skulle Alexander minsann också leka med.
När jag skulle laga mat till barnen var jag ensam med dom alla tre. Sebastian var gnällig så jag var tvungen att bära på honom. Helt plötsligt sitter Teddie uppe på matbordet! Alexander har aldrig klättrat upp på matbordet. Sedan var han nog där 3 gånger till. Teddie är en liten busunge 🙂 Jag tyckte Alexander var busig men han är ganska lugn om man jämför med Teddie. Dagen gick i alla fall bra, Alexander var glad att ha någon att leka med. Ann-Sofie, lova att fråga oss om du behöver barnvakt fler gånger, det var superskoj!
Spagetti och köttfärsås är så gott .

Teddie började le när jag tog fram kameran.

Så här fint blir golvet när barnen har ätit mat

One Response to “Barnvakt åt Teddie”

  1. Maja Says:

    Tufft att va själv med tre barn, men det ser ut som att ni hade roligt : ) Söta ungar!