Oväntat besök

Söndag 11 Maj

Idag skulle vi i mammagruppen träffas som vi gör lite nu och då. Tyvärr blev det inställt denna gång så jag åkte till Väsby med Sebastian och träffade mamma. När vi är mitt uppe i shoppingen ringer Jante och säger att vi har fått besök. Anna, Martin och Vanja har kommit hem till oss. Tydligen har Tatti glömt att meddela att vi inte ska ses, tur att vi var hemma. De bor ju en bit bort. Det blev en jättetrevlig eftermiddag med familjen Holmberg. Vi fikade, barnen lekte och de åt middag här. Det bästa var att vi fick reda på att de väntar en ny liten knodd, i november tror jag. Jag ska ju vara hemma så länge den här gången så vi kommer vara hemma samtidigt. Nu har jag tre kompisar som kommer vara mammalediga samtidigt som mig.

Anna matar Sebastian, våra män är ute med barnen och leker.

Puss puss

Hejdå- kram

Comments are closed.