Vad har hänt?

Tisdag 5 juni

Jag har inte haft någon ork att blogga, känner mig trött, sliten och orklös. Jag har fått en jättejobbig hosta så jag sover inte alls bra på nätterna. Alexander varknar tidigt men Jante är så snäll och går upp varje morgon med honom. Jag och Sebastian får sova till 9 nästan varje morgon. Vad har hänt sedan sist?

Vi ska byta dagis i alla fall, känner mig väldigt strulig 🙂 Vi har fått vårt förstahandsval av dagis. Många av Alexanders kompisar går där och det ligger nära oss. Fick ett häfte med mig med lite info om dagiset där det står att de inte har några “jobbiga och struliga barn” jaja nu får ni det första tänkte jag. Alexander ska börja där den 21 augusti, idag ska jag meddela vårt dagis att han ska sluta.

Det har varit sommarfest på Alexanders dagis. Alla skulle ha med sig mat (helst från sitt hemland) Jag tänkte inte så mycket utan skrev upp osk&skinkpaj. Barnen sjöng sånger och de minsta var så duktiga och satt still på en bänk. Alexander klappade händerna efter varje låt. Efter sången skulle varje avdelning äta maten som vi tagit med oss. Jag tänkte inte på att 99% av alla barn är utländska, så ingen kunde äta min paj förutom jag, Jante, Alexander och en fröken. Alla andra var muslimer och hade med sig mat från sina länder. Tyvärr var det inte så jättegott, men min paj var god 🙂 Dagisfröknarna borde sagt åt mig när jag skrev upp vilken mat jag skulle laga, kunde ju ha gjort någon annan paj.


Här sitter alla barnen så fint medans de större sjunger

Varken Sebastian eller Jante ville kolla in i kameran 🙂

Visst är han söt?

Jag och Malin har träffats igen med våra barn. Vi tog en tur till Stinsen och sedan åkte vi och fikade på jobbet. Esmeralda är verkligen så himla söt. Nu längtar jag tills Maja och Fredrik ska få sin lilla bebis. Jag och Malin ska försöka träffas en gång i veckan, det är inte så jobbigt att ta sig till stan.


Sockersöta Esmeralda

Vi har också haft besök av familjen Ohlin som består av Lars, Parvathi och Dilip. Dilip är född 3 dagar innan Alexander. Vi bodde ju grannar på bb en vecka. Nu är killarna så stora att de kan leka lite med varanndra. De åt middag här och vi var ute i parken och lekte. Dilip gillade att sitta i sandlådan medans Alexander gärna ville åka rutschkana.


Dilip och Alexander leker i sandlådan, fina tröjor har de 🙂

Lilla spök-Sebastian

Jag älskar de här rosa kläderna med blå shorts till

Alexander har börjat titta på Teletubbies, han sitter fast 30-60 min framför teven
innan han ska sova. Det är skönt för då lugnar han ner sig.

3 Responses to “Vad har hänt?”

  1. annica Says:

    hittade hit från Annah Conda, fina barn du har och jättefina foton!! har själv en kille född juli-04 och en dec-06. Härligt med syskon!

  2. Anonymous Says:

    Härligt att Alexander får byta dagis. Det det blir säkert toppen för honom.

  3. Caroline Says:

    Snyggingar där i rosa linnen!!!! 😉