Sommar

Torsdag 19 juli
TÀnk att vi Àr i slutet av juli, kÀnns trist att sommaren alltid gÄr sÄ fort. Vi har varit pÄ landet 2 gÄnger men vÀdret har inte varit sÄ bra sÄ vi har inte varit pÄ stranden. FÄr se om det blir en resa till i augusti. Alexander började pÄ dagis den hÀr veckan sÄ Jante har kunnat jobba en del. Lilla Sebastian har 3-dagars feber och mÄr inte sÄ bra. Han Àr hos min mamma och pappa nu för vi ska till UmeÄ imorgon pÄ bröllop (utan barn).
Annars har det inte hĂ€nt sĂ„ mycket, vi har varit pĂ„ Skansen igen, hela familjen. En supermysig dag med sol och vĂ€rme. TrĂ€ffade Eleonor, min bĂ€stis frĂ„n mellanstadiet. Hon jobbade vid en av karusellerna sĂ„ Alexander fick Ă„ka gratis mĂ„nga gĂ„nger 🙂 Jag har trĂ€ffat Karin min kompis frĂ„n skoltiden igen, det Ă€r jĂ€tteskoj att trĂ€ffa henne och prata gamla minnen. Sebastian har fyllt ett halvĂ„r och tiden bara försvinner.
Vi lÄnar mammas och pappas hus sÄ Alexander kan bada.

Karin kommer och hÀlsar pÄ oss nÀr vi Àr hos mina förÀldrar. Vi bodde ju grannar
hÀr nÀr vi var smÄ.
Sebastian gillade inte att sitta hos storebror.

Comments are closed.