Bröllop

Lördag 21 juli
Jag och Jante tog min pappas bil med GPS och åkte på bröllop i Umeå, eller ca 7 mil norr om Umeå. Hällnäs heter orten och var ett mysigt litet samhälle. Det är min barndomskompis Anette som gifter sig med sin Patrik. Anette och jag bodde grannar och gick i samma klass 1:an till 9:an. Det var en jättefin kyrka och allt var så fint 🙂 Anette hade en jättesöt brudklänning och hennes döttrar var lika fina dom. Efter bröllopet fick vi middag och fika. Vi stannade inte så länge för jag ville sova innan vi skulle köra de 70 milen hem igen. Vi hade barnvakt till båda barnen så vi fick en hel helg för oss själva 🙂

Anette, Patrik, Anettes mamma och pappa, Carolines pojkvän, Anettes syskon
Mikael och Caroline

Fin bil fick de åka från kyrkan till festen

Anettes barn, Yasmine och Danielle

Anette och Patrik

2 Responses to “Bröllop”

  1. Maja Says:

    Fina bilder, fina kläder och fin bil : ) Kul att ni hade det bra!