Hos farmor och farfar

Söndag 12 augusti

Idag Äkte jag och barnen ivÀg sjÀlva sÄ att Jante skulle kunna jobba lite pÄ sitt x-jobb. Vi Äkte till Jantes förÀldrar i VÀsby. Barnens kusin Daniel var dÀr med sin pappa. Alexander och Daniel kan nu leka rÀtt bra med varanndra. Vi blev bjudna pÄ middag sÄ vi var dÀr lÀnge. Det var en trevlig dag, det Àr skönt att jag kan Äka dit utan Jante. Jag kÀnner Birgith och Kjell sÄ bra eftersom jag bodde dÀr varannan helg nÀr vi var yngre. Vi trÀffades ju redan pÄ gymnasiet och dÄ bodde vi hemma fortfarande.


Alexander och Sebastian med sin farmor.


IgÄr sa Sebastian mamma för första gÄngen. Han sÀger det nÀr han Àr ledsen.

För nÄgra veckor sedan hÀnde det en jobbig sak pÄ Jantes förÀldrars tomt.
En kille som var 16 Är klÀttrade upp pÄ deras stuprÀnna och föll ner. Han dog.

Comments are closed.