Mitt jobb

Tisdag 4 mars

Min favvobloggare Annica undrar: Vad jobbar ni med och hur trivs ni med det?

Jag jobbar pÄ dataföretaget Dell. Har jobbat dÀr lÀnge nu, började som praktikant nÀr jag gick pÄ gymnasiet. Hela sista Äret pÄ gymnasiet var jag pÄ Dell varje torsdag och fredag. Jobbade Àven helger och efter skolan. Fick fast anstÀllning sommaren 2000. Jobbar pÄ ekonomiavd och Àr ansvarig för leverantörsreskontran och hjÀlper till i bokslut. Har fÄtt göra mycket skoj i jobbet, har varit till Irland tvÄ gÄnger var av en gÄng sjÀlv. Fick Äka dit pÄ en utbildning för ett nytt ekonomisystem och fick sedan lÀra upp Dell Sverige. Har Àven Äkt sjÀlv till Danmark och Norge för att utbilda och hjÀlpa folk dÀr. KÀnner att jag borde göra nÄgot nytt, dÀrför ska jag försöka bli sjuksköterska. MÄste först plugga matte b och naturkunskap b. Ska söka nu i april. Malin som har lilla Esmeralda som jag Àr fadder till jobbar ocksÄ pÄ Dell. Hon Àr vÀrldens gullligaste kollega och kompis.

4 Responses to “Mitt jobb”

 1. Maja Says:

  Va det sĂ„Ă„ lĂ€nge sen vi gick ut skolan. Usch…

  Kul att du bestÀmt dig för att plugga! Det kommer att gÄ jÀttebra!

  SjĂ€lv funderar jag fortfarande…

 2. Annica Says:

  Vilka fina ord om mig. TACK! Och roligt att lÀsa om ditt jobb. Jag hade ingen aning vad du jobbar med (som ngn skrev pÄ min blogg).

  Bra att du bestÀmt dig. Kommer att gÄ jÀttebra och vÄrden behöver verkligen dig! Kram Annica

 3. Annica Says:

  Esmeralda Àr ju bara ett sÄ fint namn!

 4. Malin Says:

  Tack Jenny, vad glad jag blir för dom orden. DITO

  Kram Kram