Grattis älskling

Fredag 18 april

Idag fyller Jante 26 år! Kom på för ett tag sedan att det är precis 15 månader mellan mig och Jante och 15 månader mellan våra barn. Vi hade ju dop för Alexander på min 25-årsdag och Sebastian skulle ha döpts på Jantes 25- årsdag om det hade varit på en helg. Det betyder att Alexander är född 3 månader innan min 25-årsdag och Sebastian 3 månader innan Jantes 25- årsdag. Bra planerat av oss 🙂

Vi ska göra egen pizza ikväll och imorgon blir det mys, då är vi barnfria hela kvällen och natten. Vi ska även på 1-års kalas till Esmeralda imorgon. Vi kommer nog bara ta med oss Sebastian dit, eftersom Alexander sover den tiden vi ska dit. Imorgon fyller även min pappa år, det är många födelsedagar i april.

Måste berätta att jag blev så glad igår. Jag och Jessica gick på prommenad till Kista Centrum. Jag gick in på Lindex och prövade jeans. Tog med mig två olika stolekar, provade dom stora först, det var en storlek under de jag köpte innan viktväktarna. De var jätteförstora 🙂 Jag kom i ett par byxor tre storlekar under de jag har haft. Det känndes så himla bra.

Nu ska vi äta frukost och sedan åka till Anna, Vanja och Tuva som bor i Tungelsta. Blir en lång utflykt idag. Vi ska gå på loppis och ha det bra.

6 Responses to “Grattis älskling”

 1. Annica Says:

  Grattis till din man! Ni unga människor;-)

  En fråga. Har du sålt eran syskonvagn? Är sugen att sälja våran medan den är värd en del. Simon ryms knappt i den och vill ändå mest gå. Köpte en ståbräda idag till enkelvagnen. Kram och trevlig helg

 2. Jenny Says:

  Annica – Jante tackar 🙂 Jag har sålt vår Emmaljunga-syskonvagn. Jag la ut den på Blocket för 2500 tror jag. Det var en 03 vi hade. Jag fick den inte såld, så jag sålde den senare till en kompis till mig för 1000:-

  Men jag köpte just en ny syskonvagn. Kom på att jag kommer vara rätt ensam med båda barnen i sommar. Vi ska gå så skansen, åka lite längre bort och då orkar inte Alexander gå eller stå en hel dag. Tror att det kan vara skönt med en vagn den här sommaren också. Ska man inte göra så långa utflykter klarar man sig lätt med en ståbräda. Alexander gillar sin bräda, nackdelen är att han hoppar av om man stannar en sekund och så springer han iväg 😉 Trevlig helg! Kram

 3. Maja Says:

  Jag sa ju att det syns att du har gått ner mycket i vikt! Grattis!

 4. Annica Says:

  Så den var svårsåld? Det trodde jag inte syskonvagnarna var. Har också en Emmaljunga. Köpte den på Blocket men den är rätt ny. En 06:a. Brun och svart (elk heter den). Superfin tycker jag. Tror att jag köpte den för 2500-3000 kr. Hade hoppas på att få runt 2000 kr. Jag har sett en sulky i svart och rosa som jag är sugen på;-)

  Du har rätt. Det kan nog vara skönt att ha kvar den över sommaren!

 5. Jenny Says:

  Annica – kanske är det lättare att sälja den om man inte bor i storstaden. Här finns hur många syskonvagnar som helst att köpa. Du kan ju pröva att lägga ut den för 2500 så kan de pruta lite 🙂 Det är nog skönt att ha den kvar över sommaren.

 6. Annica Says:

  Gissa vad? Jag fick tillbaka pengarna på meandi tröja. Trodde jag aldrig på en tröja från i höstas. TACK för rådet!!! Kramar Annica