Turkiet 2008

MĂ„ndag 5 maj

Har glömt att berÀtta att jag och Alexander Äker till Turkiet om en mÄnad. Vi kommer bo hÀr. Min mamma, bror och syster kommer ocksÄ följa med. Jag och Alexander kommer bo i en egen lÀgenhet med kyl och spis. Skönt att kunna laga vÀlling Ät honom pÄ kvÀllarna. Ska bli sÄ himla skönt! Jante kommer vara hemma med Sebastian vilket jag tycker Àr jÀttebra. De tvÄ har inte varit sjÀlva sÄ mycket och Sebastian Àr mammig. Kanske blir det Àndrig pÄ det den veckan. Det jobbiga Àr att jag Àr sÄ flygrÀdd, börjar redan nu tÀnka pÄ hur det ska gÄ. LÀgger upp lite hÀrliga bilder frÄn resan till Turkiet sommaren 2006.

HÀr var Alexander 7 mÄnader och jag hade just fÄtt reda pÄ att jag var gravid igen!

JĂ€ttefina strandprommenader

Åhh vad jag lĂ€ngtar….

3 Responses to “Turkiet 2008”

  1. Annica Says:

    Vilka hÀrliga bilder! LÄter underbart att fÄ Äka ivÀg sÄdÀr. Vi blir hemma i somamr. Pengarna rÀcker inte till allt man vill!

    Hde ni plnaerat killarna sÄ tÀtt eller blev det en överraskning? Vi ville ha tÀtt mellan Simon och Alice (17 mÄnader). Dels med tanke pÄ att vi bÄda var över 30 Är och dels för att det Àr 6 Är mellan Joakim och Simon. Kram Annica

  2. Jenny Says:

    Annica – Nej det var inte planerat sĂ„ tĂ€tt. Kom som en glad överraskning. Vi fick kĂ€mpa tvĂ„ Ă„r innan vi fick Alexander. Stod i kö för provrör men sĂ„ plötsligt hĂ€nde det. Sebastian kom verkligen ovĂ€ntat. Vi kanske fick till det en gĂ„ng den mĂ„naden han blev till 😉 Jag har ju lite fel pĂ„ mig, bĂ„de endometrios och PCO.

  3. Annica Says:

    Det var meningen helt enkelt att han skulle komma dÄ!

    Vem fÄr till det ofta med smÄbarn;-) Finns lusten sÄ finns inte tiden. Finns tiden sÄ finns inte lusten utan man prioriterar hellre att sova.

    En kompis till mig har ocksÄ endometrios. BesvÀrligt.