Mitt liv

Mitt liv

15 Är sedan (1993) Jag gick i Ärskurs 6 och var alltsÄ 12 Är. Jag var kÀr i mÄnga killar och hade alltid en pojkvÀn. Var bÀstis med en tjej som heter Eleonor som jag inte umgÄtts med pÄ flera Är. Vi gjorde allt ihop frÄn Ärskurs 4 till 7. Trist att inte kÀnna henne idag.

10 Är sedan (1998) Gick Handels och administrations programmet pÄ gymnasiet. Jag var singel och mÄdde okej. Jag och Maja gick i samma klass och var bÀsta kompisar precis som nu.

5 Är sedan (2003) Min kusin Emelie föddes i februari . Jag och Jante flyttar frÄn MalmvÀgen till den bostad vi bor i idag. Jag jobbar pÄ Dell och lÀngtar efter barn.

3 Är sedan (2005) Ett speciellt Är nÀr mycket hÀnder. Jag och Jante gifter oss i juni. I oktober födds vÄr första son, Alexander.

1 Är sedan (2007) Ett till speciellt Är, vÄr andra son födds i januari. Mina tvÄ bÀsta kompisar fÄr ocksÄ barn. Malin fÄr en dotter, Esmeralda och Maja fÄr Àven hon en dotter, Olivia.

3 mÄnader sedan ( februari 2008) Jag Àr mammaledig och gÄr i pluggtankar. Jag trÀffar andra mammor pÄ dagarna och umgÄs med mina barn. Jag Àr med i viktvÀktarna och har gÄtt ner ca 10 kilo.

IgÄr ( 6/5 2008) Alexander spyr hur mycket som helst pÄ kvÀllen. Han sitter vaken med Jante till kl 12 pÄ natten. Min kompis Anette fyller 27 Är. Sebastian fick vaccin.

Idag (7/5) Sebastian spyr efter morgonvÀllingen. Jante Àr hemma frÄn jobbet, bÄda barnen Àr gnÀlliga och Sebastian krÀks mer pÄ dagen. Skulle ha trÀffat Malin men fick sÄklart sÀlla in.

Imorgon (8/5) Skulle trÀffat Maja men kommer vara hemma med bÄda barnen. Hoppas de Àr sÄ pass friska sÄ de kan fÄ lite mat.

Om ett Är ( maj 2009) Jag hoppas att jag studerar och mÄr bra. Barnen trivs pÄ dagis och Jante jobbar och tjÀnar pengar till mig som Àr fattig studerande.

Vill du berÀtta lite? Skriv en kommentar sÄ jag kan titta in till dig och lÀsa!

2 Responses to “Mitt liv”

  1. Caroline Says:

    Det har ju faktiskt inte hĂ€nt sĂ„ mycket i mitt liv som i ditt, sĂ„ jag tror jag vĂ€ntar nĂ„gra Ă„r innan jag skriver en sĂ„n dĂ€r lista 😉

  2. Annica Says:

    Jag har nyligen gjort en likande lista sÄ jag hoppar ocksÄ! Kul att lÀsa din. Kram