Meandi

Onsdag 14 maj
Idag kunde Àntligen Alexander gÄ till dagis, han pratar om sina kompisar nÀr han Àr hemma sÄ man mÀrker att han saknar sitt andra hem. Han har inte spytt pÄ 3 dagar och han hade inte halsfluss. Jag var ivÀg till VÀsbylÀkargrupp för att fÄ pollenspruta men mÄste först hÀmta ut den (sprutan) pÄ Apoteket för att sedan Äka tillbaka dit med sprutan. Ska försöka fÄ det gjort nÄgon dag nÀsta vecka. LÀkaren skrev Àven ut 100 pollentabletter till mig, det rÀcker alltsÄ inte med bara sprutan.

Just det, nĂ€sta torsdag ska jag ha meandi party hĂ€r hemma hos mig. Förra gĂ„ngen hade jag det hemma hos mina förĂ€ldrar för renoveringens skull. Vore kul om sĂ„ mĂ„nga som möjligt ville komma. Jag bjuder pĂ„ fika. Man behöver inte köpa nĂ„got om man inte vill. Det Ă€r tag 3 betala för 2 pĂ„ alla klĂ€der. Meddela mig om du vill komma sĂ„ jag vet hur mycket jag ska baka 😉 Det kommer vara kl 19.00 och brukar hĂ„lla pĂ„ ca 1 1/2 timme.
HÀr har Alexander en fin t-shirt frÄn meandi.
Juni-07.

One Response to “Meandi”

  1. Annica Says:

    Jag hade kommit om jag bodde nÀrmare! Jag Àr ingen bra kund dÄ jag inte Àr sÄ dÀr jÀtterik men jag gillar homepartys. Surra, fika och handla. Kan det bli bÀttre;-)