Egen tid

Söndag 1 juni

Jante Àr ute med barnen sÄ jag kan fÄ lite egen tid. Jag skulle vilja slappa i soffan med en bra bok och god dricka men istÀllet stÀdar jag. Har satt pÄ en tvÀtt, bytt lakan, packat Alexanders resvÀska och plockat ur disken. Skönt att man hinner sÄ mycket nÀr man Àr sjÀlv. Vi skulle trÀffa Alexanders dagiskompis och hennes familj men jag stÀllde in. KÀnde att det var för mycket att göra hemma innan vi Äker. Nu ska jag stÀda i Sebastians rum sedan kommer nog familjen hem.

MÄste bara rekommendera en serie som jag och Jante har börjat se, Dexter. Den Àr sÄ jÀvla bra. Jag lÀste i elsklingens blogg om Dexter. Nu har vi sett hela sÀsong 1 och jag Àr sÄld. Nu nÀr Lost Àr slut har vi nÄgot annat att se pÄ kvÀllarna.

5 Responses to “Egen tid”

  1. Annica Says:

    Det dÀr kÀnns bekant. Egentiden gÄr ofta Ät till annat. Men som du sÀger, skönt att fÄ pyssla i lugn och ro. Det Àr avkopplande det med. TÀnk att ni Äker snart! Jag Àr sÄ avundsjuk!!

  2. Jenny Says:

    Annica – behövde du fylla i captcha nu? Försökte fĂ„ bort det.

    Jag hade lurar med bra musik nĂ€r jag fixade lĂ€genheten, dĂ„ Ă€r det extra avkopplande. Jag tycker det kĂ€nns lite jobbigt att vi Ă„ker snart, Ă€r sĂ„ himla flygrĂ€dd 🙁

  3. Annica Says:

    Nej nu var det lÀttare för mig att fÄ ivÀg kommentaren. Tack!

    Jag Àr ocksÄ vÀldigt flygrÀdd. Tror att jag bloggat om det nÄgon gÄng för lÀnge sedan. Jag har flugit mycket i mina dagar men rÀdslan slÀpper aldrig. Tror att det handlar om mitt kontrollbehov. Helt utelÀmnad. SvÄrt att förstÄ om man sjÀlv inte Àr flygrÀdd tror jag. Helt ologisk rÀdsla.

    Jag brukar bemötad det pĂ„ olika sĂ€tt. Är barnen med pratar jag hela tiden och lĂ„tsas att rĂ€dslan inte finns.

    Annars Àr det inte helt fel med lite alkohol för att lugna nerverna. Jag har tom tagit en lugnande tablett nÄgon gÄng. SÄ illa Àr det. Postafen kan du köpa receptfritt pÄ Apoteket (Äksjuketabletter som lugnar).

    Andas lugnt och tÀnk vad underbart ni kommer att ha det i Turkiet. RÀdslor Àr bÀst att bemöta sÀger dom lÀrda. TÀnk vad duktig du Àr som klarar av en flygresa. Var stolt över dig sjÀlv. Kram

  4. Jenny Says:

    Tack Annica! Jag har Postafen hemma, tack för pĂ„minnelsen. Jag ska nog ta nĂ„got glas innan vi Ă„ker, har ju mamma och syskonen med mig som hjĂ€lper till med Alexander. Nu kĂ€nns det lite bĂ€ttre 🙂

  5. Annah Says:

    SÄg att jag visst var lÀnkad hÀrifrÄn! Visst Àr Dexter helt super. LÀngtar verkligen till sÀsong 3.

    Ha en skön helg!

    Kram
    annah