Bort med stygnen

Onsdag 18 juni

TandlĂ€karen sĂ„g direkt att jag var rejĂ€lt svullen och trodde inte först att han skulle komma Ă„t för att ta bort stygnen i munnen. Skönt att det gick utan bedövning, han fick upp munnen sĂ„ pass mycket att han fick in en sax. Gud det dĂ€r lĂ€t lite skumt…jaja ni förstĂ„r. Jag hade sĂ„klart fĂ„tt en infektion sĂ„ en till kur med penicillin. Ska tillbaka nĂ€sta vecka och visa upp mig. De vill ha koll pĂ„ infektionen och svullnaden innan de stĂ€nger för semester.

Mamma passade killarna medans jag var hos tandis. Vi möttes upp pĂ„ fĂ€ltöversten och tog en lunch pĂ„ Donken. Jag passade Ă€ven pĂ„ att besöka Jante pĂ„ jobbet för första gĂ„ngen. NĂ€r vi kom hem gick vi alla och la oss för att sova middag (ink jag). Jag vaknade av telefonen halv 4 och dĂ„ sov killarna fortfarande. VĂ€ckte upp dom och stack till Maxi dĂ€r vi mötte upp Åsa och Samuel för att handla mat inför midsommar. Vi ska fira tillsammans med familjen Ericsson och dĂ„ Ă€r det bra att shoppa ihop. Jag och Åsa har shoppat mat tillsammas ett antal gĂ„nger nu, trevligt att ha nĂ„gon att prata med nĂ€r man handlar mat.

Comments are closed.