Dagisbarn

Torsdag 30 november

Mina barn Àr pÄ dagis mÄnga timmar varje dag. Tur att jag gillar vÄrt dagis sÄ mycket. I morse nÀr jag lÀmnade stod Sebastian i fönstret och tittade pÄ mig nÀr jag gick. Han nÄr precis upp med sitt lilla huvud sÄ han kan kika ut. Han var inte ledsen utan stod bara dÀr och tittade pÄ mig. DÄ fick jag en klump i magen, hade jag kunnat hade jag jobbat 50% och varit med barnen istÀllet. Lilla Sebastian som inte ens fyllt 2 Är, han stod kvar tills jag gick in i bilen och körde ivÀg. Jag vet att dom har det jÀttebra pÄ dagis, de Àlskar sina fröknar och kompisar. BÄda springer in till dagis och jag fÄr tjata om puss och kram nÀr jag ska gÄ. Hade varit mycket jobbigare om de var ledsna nÀr man lÀmnade.

Imorgon Äker jag till Ullared med mamma, pappa och Caroline. Jag försökte ta ledigt frÄn jobbet eftersom vi Àven har 3-Ärs kontroll med Alexander men jag fick ej ledigt. Trist för jag hade tÀnkt ha en mysdag med Alexander. Nu fÄr vi gÄ pÄ kontrollen och sedan fÄr jag jobba nÄgra timmar innan vi Äker till Ullared. Ska inte shoppa sÄ jÀttemycket, blir lite julklappar till barnen. PÄ mÄndag kommer mÄlaren och fixar vÄrt vardagsrum och nÄgon gÄng nÀsta vecka kommer byggkillarna och lÀgger nytt golv till oss. Nu lÀngtar jag tills allt Àr klart med lÀgenheten. Just det, vÄrt kök Àr klart! Ska försöka ta lite bilder ikvÀll och visa er hur fint det blev.

2 Responses to “Dagisbarn”

 1. Annica Says:

  Det Àr typiskt vi mammor att ha dÄligt samvete för allt. Mina barn Àr inte sÄ lÀnge pÄ dagis men jag stressar ÀndÄ dit och hÀmtar dom. Speciellt med Alice kÀnns det jobbigt. Min lilla bebis! Men som fröken sa, hon sover ju lÀnge pÄ em.

  Fröken berÀttade att trots att hon jobbar pÄ dagis sÄ kÀnner hon lika med sina barn. Hemskt vore det kanske annars.

  Kul med shopping och renovering! Jag vill se köket! Kram

 2. Anonymous Says:

  Vad roligt att köket Ă€r klart! Ska bli jĂ€tteskoj att se hur det blev! Uh, jag kan nog förstĂ„ kĂ€nslan över det lilla söta huvudet som tittade upp, till och med jag fĂ„r en klump i magen. TĂ€nk nĂ€r det Ă€r Ellas lilla huvud som tittar upp dĂ€r…kanske ska bli hemmafru Ă€ndĂ„:)

  Hörs snart! Kram Karin