Bilder av Emelie Ohlsson

Söndag 9 november
Jag har varit usel pÄ blogga sista tiden. Har börjat jobba och det Àr en stor omstÀllning. Jag har precis varit med i deras första mÄnadsbokslut och det var inte alls som pÄ förra jobbet. Det Àr mycket att göra och jag fick ju vabba tvÄ dagar denna vecka. Nu gÄr det magsjuka pÄ dagis sÄ vi hÄller tummarna att vi slipper. Sebastian fick en slÀng av det förra helgen men vi andra klarade oss.
Jag överraskade Jante i helgen med hotell tvĂ„ nĂ€tter i Uppsala. Jag fixade barnvakt och sĂ„ Ă„kte vi fredags kvĂ€ll och hade det mysigt tvĂ„ dagar. Vi Ă„t middag pĂ„ Tzatziki i lördags och sĂ„ julhandlade vi lite pĂ„ dagen. Åt jĂ€ttegod hotellfrukost bĂ„de lördag och söndag morgon. Det Ă€r skönt att Ă„ka ivĂ€g och ladda batterierna, man behöver verkligen lite tid sjĂ€lva utan barn. Sebastian blev jĂ€tteglad nĂ€r vi hĂ€mtade honom hos mina förĂ€ldrar men Alexander ville inte Ă„ka med nĂ€r Jante hĂ€mtade honom hos sina förĂ€ldrar 🙂 Sebastian hade sĂ„klart sovit som en liten prins, han sover alltid sĂ„ bra hos mina förĂ€ldrar. Somnade vid sju och Ă„t en gĂ„ng och sov sedan till kvart i nio! Andra natten somnade han sju och sov utan att Ă€ta tills mamma vĂ€ckte honom vid sju.
Jag tÀnkte jag skulle visa tre av bilderna Emelie tog nÀr hon var hos oss för ett tag sedan. Vi hade svÄrt att vÀlja jag och min man. Jag tror det var över 500 bilder att gÄ igenom och sedan bara vÀlja nÄgra Àr svÄrt. Vi kommer ev köpa nÄgra fler senare. Jag Àlskar bilderna, tycker alla som har rÄd ska fota sina barn med en fotograf som kan komma med och vara i barnens hemmamiljö. Emelie var bÄde hemma hos oss och sedan följde hon med ut och tog kort. Visar Àven tvÄ som Emelie tog i somras.

Fotograf: Emelie Ohlsson
Fotograf: Emelie Ohlsson
Fotograf: Emelie Ohlsson


Fotograf: Emelie Ohlsson

6 Responses to “Bilder av Emelie Ohlsson”

  1. Anonymous Says:

    JÀtte fina bilder pÄ killarna.

    Kram brorsan.

  2. Jenny Says:

    Micke – JĂ€ttefina ska vara ett ord 🙂 Javisst Ă€r de fina mina pojkar 😉 Kram

  3. Maja Says:

    Kul att ni hade en bra helg! Jag förstÄr att ni behöver vila upp er ibland!

    JĂ€ttefina bilder som vanligt! Kram!

  4. Maja Says:

    Haha, vi skrev samtidigt : )

  5. Jenny Says:

    Maja- ja just det, vad kul! Ska vi försöka ses i helgen? Vi har inget bokat alls.

  6. Maja Says:

    Ja det tycker jag absolut! Vi Àr bokade lördag em. Söndag gÄr vÀl bra? Vi fÄr höras nÀrmre sen.