Julius

MĂ„ndag 16 februari

VÄr stora prins heter Julius i andranamn, ett namn jag gillar jÀttemycket. Det Àr Juliusdagen idag. Vi firar inte namnsdag i vÄr familj men brukar i alla fall sÀga grattis. Det Àr inte sÄ jÀttevanligt namn, nÀstan sÄ jag Ängrar att han inte fick heta det i tilltalsnamn. Min farfars pappa hette Julius och dÀrför valde vi det.

31 december 2005 fanns det totalt 4 449 personer i Sverige med namnet, varav 1 237 med det som tilltalsnamn.

2 Responses to “Julius”

  1. Annica Says:

    Grattis!

    Magnus gudson heter Julius. DÄ ska jag komma ihÄg att gratta honom idag.

    Det lÄter rÀtt kul nÀr hans storebror (som heter Alexander!)sÀger Julius. Det blir Lulius. SvÄrt att sÀga.

  2. Jenny Says:

    Vad roligt att de heter Alexander och Julius, de passar sĂ„ bra ihop de tvĂ„ namnen. Alexander trodde han fyllde Ă„r igĂ„r nĂ€r jag grattade honom 🙂