Vab igen

Tisdag 17 februari

Sebastian Àr sÄ snorig och hostig. Jag vill inte skicka en 2 Äring till dagis med en nÀsa som bara rinner och som inte kan sova för hostan. Han har Àven fÄtt tillbaka sin vagel pÄ ögat igen, vi har fÄtt lÀkartid nu kl 11.15. Vageln har han haft till och frÄn i tvÄ mÄnader nu, kÀnns inte okej. Tur jag har en sÄ snÀll pappa, han ska ta vÄrt av barn pÄ eftermiddagen sÄ jag kan jobba. Jante kommer hem vid 6 sÄ jag kan jobba över nÄgra timmar. Tack tack pappa!

Jag och Sebastian den 17 feb 2007. Precis tvÄ Är sedan.

2 Responses to “Vab igen”

  1. Maja Says:

    Lilla lilla söta killen, va fort det gÄr!

    SnÀllt av din pappa att stÀlla upp! Hoppas han blir bra snart, stackars liten. Ge honom en kram frÄn mig!

  2. malin Says:

    Stackars liten, hoppas ni fÄr ngn hjÀlp hos doktorn! Kram Malin