Visste inte vad det var

Torsdag 12 mars

LÀkaren hade ingen susning om vad Sebastian drabbats av, hon trodde inte det var nÄgot medicinskt. Hon ska kolla runt och ringa tillbaka till oss. Som tur Àr har han bara fÄtt det tre gÄnger sÄ det kommer inte sÄ ofta. Vi fÄr vÀnta och se vad hon kan fÄ reda pÄ.

Idag ska jag till viktvÀktarna igen, var dÀr förra veckan och dÄ hade jag gÄtt ner 1,6 kilo. Den hÀr veckan har jag syndat mycket sÄ vi fÄr se om jag har gÄtt ner nÄgot.

Jag mÄr illa, varje morgon. Jag kan inte vara gravid, men det Àr samma kÀnsla. Jag Àr sjukt trött, i tisdags mÄdde jag pyton, Äkte hem frÄn jobbet och sov i 3 timmar. MÄr illa nu med, Àr jÀttetrött och vill bara sova. Tror det Àr dax att skaffa lite barnvakt snart och fÄ egen tid med mannen. NÄgon som vill ha tvÄ gulliga killar hos sig ett dygn?

4 Responses to “Visste inte vad det var”

  1. Annica Says:

    Skönt att veta det iaf. Kanske ngn slags trots?

    Jobbigt! Är du stressad?

    Jag har haft problem med panikÄngest och för mig visar det sig precis som du beskriver.

    Annars gÄr det sÄ mycket nu. Virus?

    Hoppas du mÄr bÀttre snart! Kram

  2. Jenny Says:

    Tack Annica! Jag har ringt Danderyds sjukhus idag, de ska ringa upp mig. Jag kan ju ha fĂ„tt tillbaka mina cystor om jag har otur. Oj panikĂ„ngest, har jag inte ens tĂ€nkt att jag kan ha. Jag vet inte…hur vet jag om jag har det?

  3. malin Says:

    Trist att du fortfarande mĂ„r dĂ„ligt! JĂ€ttesynd att du missade middagen igĂ„r, det var verkligen jĂ€ttetrevligt. Dom Ă„kte inte hem förrĂ€n kl 23… sĂ„ man Ă€r lite seg idag. Britta Ă€r gravid igen! Hoppas vi kan ses pĂ„ lördag! Kram kram

  4. Annica Says:

    Det Àr sÀkert inte det. Dumt att jag sa det! FörlÄt!