Järn

Onsdag 7 april

Igår var jag hos barnmorskan, fick reda på att mitt järnvärde inte var så bra. Låg på 100, jag brukar ha över 120 när jag är gravid. Dags att börja knapra Niferex. Trist för då får jag alltid problem med magen och ni som har varit gravida vet vad som ofta händer då…fick lyssna på hjärtat och det slog med 148 slag i minuten. Ska göra ett ultraljud nästa gång för den (kan inte skriva hon än) ligger på tvären, som en limpa 🙂 Eftersom jag föder tidigt vill vi se om den har lagt sig med huvudet ner.

Just det, idag blir Alexander 4 1/2 år. Stora killen som just nu är i någon jobbig trots.

3 Responses to “Järn”

  1. linda Says:

    stackars dig niferex…blä…..

  2. S@ra Says:

    Nämen, då är han ju född samma dag som Konrad, mina barns äldste kusin (alltså min mans äldsta systers äldsta barn)!

  3. karin Says:

    Märta skickar oss hej vilt på ultraljud:) Jag har också börjat med niferexen, mums!