Trött

Torsdag 22 april

Jag har noll blogglust. Var hos BM i tisdags och mitt järnvärde är fortfarande lågt, 107. Vi gjorde utl och bebis ligger med huvudet ner. Den kan fortfarande snurra runt men troligen ligger den kvar som den gör nu.  Ska försöka lägga upp en magbild. Imorgon går jag in i vecka 31.

4 Responses to “Trött”

 1. Maja Says:

  Då behöver du inte blogga! Det kan du göra senare. Hoppas du får i dig det järn du behöver i alla fall. Vet att tabletterna inte är så roliga.

  Nu är det inte långt kvar : )

 2. Annica Says:

  Vila du.

  Kan vi inte få se en magbild?

 3. linda Says:

  hej går du hos mali med???hon har aldrg kollat mitt järn värde..ja dem kan ju snurra några vändor innan dem fixerar sig:-)

 4. Jenny Says:

  Magbild kommer, Maja har fotat mig i fredags. Nu ska de bara in i bloggen. Kram