Stackars liten

Söndag 29 augusti

Cornelia har fÄtt sin första öroninflammation, dubbelsidig. Vi har haft otur med vÄra barn och deras öron. BÄda killarna Àr öronbarn och det verkar ju inte bÀttre med Cornelia. Bara tvÄ mÄnader och redan fÄtt sin första kur med KÄvepenin. Jag har aldrig sett henne skrika sÄ mycket och sÄ lÀnge. Inget fick henne lugn. Jag Äkte till Danderyds och vi fick komma in pÄ en gÄng.

5 Responses to “Stackars liten”

 1. S@ra Says:

  Stackars liten plutt! Hur fÄr man i en sÄn liten KÄvepenin? Stolpiller?

 2. Malin Says:

  Men lilla vÀnnen, tycker sÄ synd om henne! Hoppas hon Àr pÄ bÀttringsvÀgen redan! HÄller ocksÄ en tumme nÀr det gÀller visning/försÀljning av er lgh, visst Àr det idag?!
  Kram Malin

 3. Annica Says:

  Men fy vad jobbigt! Stackars lilla Cornelia.

  Är det vanligt att sĂ„ smĂ„ barn fĂ„r öroninflammation? Joakim hade fyra öroninflammation nĂ€r han var liten. TvĂ„ pĂ„ raken tvĂ„ gĂ„nger. Hans pappa var öronbarn och min syster sĂ„ vi var rĂ€dda att det skulle bli lika men sen har han inte fĂ„tt om det.

 4. linda Says:

  men stackars..jag var ett öron barn ,varannan fredag sÄ slog d till som en klocka:-)ingen fest dÄ inte!!!

 5. Jenny Says:

  S@ra – Nej man fĂ„r tyvĂ€rr flytande, hon krĂ€ks upp det mesta.

  Malin – hon Ă€r redan mycket bĂ€ttre. Tack!

  Annica – Jag trodde inte sĂ„ smĂ„ kunde fĂ„ det, jag frĂ„gade pĂ„ akuten nĂ€r jag kom in om det kunde vara sĂ„ och jo visst var det sĂ„. BĂ„de Alexander och Sebastian Ă€r öronbarn men fick aldrig rör, nu ska jag krĂ€va det. Sebastian hade 5 öroninflammationer under december 08. Sedan har han haft sĂ€kert det dubbla innan och efter det. DĂ„ vet du hur det Ă€r.