Kära farfar

Tisdag 14 september

Min farfar som är blind har ramlat illa och ligger på sjukhus. Eftersom han lever med min farmor som är senil så vet vi inte vad som hänt. Hur han ramlat och vart. Tydligen är han rätt förvirrad just nu. Jag ska ringa imorgon och se om det går att hälsa på honom. Tänk att två människor som är så pass dåliga bor i lägenhet själva med bara några timmars hjälp i veckan. Jag beställer mat från mataffaren.se åt dom varje vecka och sedan har de lite städning varje månad och någon som går och handlar någon timme i veckan tillsammans med dom. Farmor är själv hemma nu, hon vägrar lämna hemmet. Pappa har satt upp stora lappar överallt där det står att farfar är på sjukhus, annars glömmer hon det.

6 Responses to “Kära farfar”

 1. Maja Says:

  Usch vad jobbigt, din farmor behöver någon där. Inte va ensam, det skapar nog en del oro hos henne. Och säkert hos farfar också.

  Inte lätt med dom äldre. Du är så snäll mot dom!
  Kram!

 2. linda Says:

  oj hoppas d går bra för dem båda 🙂

 3. Jenny Says:

  Maja och Linda – Pappa har varit hos farmor och försökt ta med henne hem. Hon vägrade och pappa verkar inte vilja sova där. Farfar är rätt förvirrad, han ropade på farmor när pappa pratade med honom, då han var på sjukan. Få se hur det slutar. Antar att det bara kommer gå utför nu, de brukar ha svårt att hämta sig efter sådana olyckor. Han har tydligen fått sytt en del. Ska på röntgen i kväll.

 4. Sara Says:

  Usch så tråkigt! Massa kramar till dig

 5. Malin Says:

  Vad tråkigt att höra. Stor kram

 6. Annica Says:

  Jobbigt. Vilken otrygg situation för er alla.

  Man kan ha bara tillsyn av hemtjänsten. Det har min mamma varje dag och det känns så bra.