5 år!

Torsdag 7 oktober

Grattis till vår stora kille som blir 5 idag. Exakt klockan 16.19 i eftermiddag blir han 5 år. Eftersom han föddes i vecka 35+0 så var vi inte alls beredda på att bli föräldrar. Vattnet gick på morgonen, jag hade gjort mig klar för jobbet, trodde att jag kissade på mig. Några timmar senare var han ute. Fick vatten i lungorna och ligga på Neo i en vecka. Omtumlande start. Nu är han så stor, frågade igår vad han önskade sig, och sa då bara en bok och en ficklampa. Han älskar att läsa. Ett tips är dessa samlarböcker av Astrid Lindgren. Vi sjöng för honom imorse, han vaknade redan 05.30 men låg kvar tills vi kom in, då låtsades han sova 🙂 Han fick legoflygplan, två smurfar, biljetter till Bamse teater, en ficklampa och en bok av Jan Lööf. Alexander har alltid gillat hans böcker och blev glad över den nya. I eftermiddag kommer familjen Marmangelos hit och äter tårta med oss. Myys!

4 Responses to “5 år!”

 1. linda Says:

  grattis alexander!!!!!!!!!! ses på dagis….:-) du slipper bli buzzad på nappar,,,jag slipper gärna av dig med:-) har 3 till på 3 som ska buzza nappar..krammmmm

 2. nettan Says:

  Grattis grattis Alexander, hoppas han får en rolig födelsedag. Jag skulle då vilja bli buzzad på nappar:-). Jag såg vad jag hade skrivit för fel på Buzzador, jag skrev att Ville var född 1910… Konstigt att jag inte får några bebis erbjudanden, not!!

 3. Annica Says:

  Grattis Alexander! Kram Annica

 4. Sara Says:

  Hurra hurra hurraaaa, grattis till stora killen! Lycka till med flytten i helgen! Kramar