Målar-strul

Onsdag 10 november

Det är verkligen svårt att hitta bra och billiga målare. Vi ska måla hela taket på övervåningen och måla/tapetsera i alla rum. Jag har fått priser mellan 18000 till 36000 efter rot-avdrag. Hur kan det vara så stor skillnad? Det jobbiga är att man inte vet hur bra de är, hur slutresultatet blir. 36000 tycker jag är alldeles för mycket, men då ingick även golv och golvläggning till allrummet. Idag kommer det två nya målare hit och kikar. En kan börja imorgon och den andra om två veckor.

5 Responses to “Målar-strul”

 1. Maja Says:

  Man kan ju gissa att den som kan börja i morgon inte är så fullbokad=kanske inte så bra… Men jättesvårt att veta.

  Lycka till : )
  Kram!

 2. linda Says:

  inkl golv o läggning kankse inte e så farligt då.-)

 3. Annica Says:

  Försök få referenser. Hör runt om vilka som är bra.

  Det är ju som det är med hantverkare. Minns du målaren som var här och satte fondväggen på fel vägg trots utförliga instruktioner?!

 4. Brorsan Says:

  Hej,

  Fastlund en kompis till mig jobbar som målare jag kan lyssna med honom om du vill?

  Kram

 5. Jenny Says:

  Annica – Nu har vi fått tag i en som inte är för dyr och inte för billig. Har jobbat som målare i 25 år. Blir det inte bra får vi väl klaga. Hur blev det med Simons vägg? Klagade ni så han gjorde om eller fick ni det billigare?