6 månader idag!

Tisdag 21 december

Cornelia blir ett halft år idag, vår lilla tös. Nu sitter hon snart själv, hon ramlar efter ett tag men det går fort fram. Hon kan inte ta sig fram men hon snurrar runt om man lägger henne på mage. Igår var vi på BVC och hon väger 8900 gram och är 67,5 cm lång. Hon sover fortfarande bra på nätterna men mycket mindre på dagarna. Ibland vaknar hon vid 4-5 på morgonen och vill ha mat, vi ska börja med vällning nu och se om hon gillar det. Sebastian var över året innan han gillade välling. Inte alla barn tycket det är gott. Hon äter en hel burkmat till lunch och middag och så gröt till mellis och frukost. Lite frukt därimellan. Ett litet matvrak 🙂 Hon gillar inte när man torkar henne runt munnen men hon älskar att bada och duscha. Hon skrattar jättemycket åt Alexander, kika här.

3 Responses to “6 månader idag!”

 1. linda Says:

  badou vägde 8200 o 70 lång!!

 2. Sandra Says:

  Wow vilken sot nos vilket underbart skratt!!! Alona 3 manader 28 December vagde 13 December 7800 g och ar 62 cm lang, hon ar som en 6 manaders baby varldens apetit men hon far ata var tredje timme nu inte oftre. Skickar bilder snart och kul med uppdatering i bloggen =)

  puss halsa familjen

 3. Malin Says:

  Så söt hon är! Tänk att tiden går så fort, hon kom ju nyss! God Jul till er alla så hoppas jag att vi ses i mellandagarna! Stor kram Malin