Skolval

Tisdag 22 februari

Alexander har kommit in i skolan vi hade som förstahandsval. SpÀnnande, tÀnk att min lilla kille som nyss var bebis ska börja skolan. KÀnns sÄ stort!

Just nu vÀntar jag och Sebban pÄ resten av familjen som varit pÄ akuten. Tydligen har Cornelia fÄtt andas i nÄgon apparat. Hoppas hon blir bÀttre snart. Sebastian har ju ocksÄ fÄtt feber. Det tar liksom aldrig slut!

4 Responses to “Skolval”

 1. Maja Says:

  SpÀnnande med skola!

  Olivia fick ocksĂ„ feber idag. Kom pĂ„ ca en halvtimme, sen sov hon… Hoppas ni blir bĂ€ttre snart.

 2. S@ra Says:

  Vi glömde ansöka om 6-Ärsplats! Kontaktade skolan vi vill att M ska gÄ pÄ dagen efter ansökningstiden gÄtt ut. Hoppas att vi ÀndÄ fÄr plats tack vare att vi bor i skolans uptagningsomrÄde och syskonförtur x2. Men enligt kundtjÀnst kommer för sent inkomna ansökningar att beaktas efter att de som skickat in i tid fÄtt sina platser.

 3. C Says:

  Ni valde Odenslunda??

 4. S@ra Says:

  HĂ€r hĂ€nder det inte mycket…

  Tycker fortfarande att du ska prova att byta till Passagen. Du skriver bra och om intressanta saker. Och lÀgger ner mycket tid (?) pÄ att publicera bilder.
  Att se att mĂ„nga lĂ€ser och fĂ„ kommentarer sporrar skrivandet! Du har sĂ€kert nĂ„gon i din nĂ€rhet som kan hjĂ€lpa dig “lyfta över” gamla inlĂ€gg! 🙂