Teddykompaniet

Onsdag 13 april

Cornelia har en nalle eller det Ă€r nog en gris frĂ„n Teddykompaniet. Den sover hon med, hon verkligen Ă€lskar den nallen. Nu sĂ„g jag att det gĂ„tt hĂ„l nere pĂ„ benet. KĂ€nns inte som om det skulle hjĂ€lpa sĂ„ lĂ€nge om man sydde igen. Eftersom hon har den hela tiden sĂ„ behöver den tvĂ€ttas nĂ„gra gĂ„nger i mĂ„naden och dĂ„ Ă€r det lĂ€tt att det gĂ„r upp igen. Eftersom den Ă€r köpt pĂ„ en ÅlandsbĂ„t kan jag inte gĂ„ tillbaka till nĂ„gon affĂ€r. Idag ringde jag Teddykompaniet och jag skulle ta bilder och skicka in. Tjejen jag pratade med var jĂ€ttetrevlig och tyckte inte jag skulle behöva sy. Hoppas de har dessa nallar kvar, var över ett Ă„r sedan den köptes. Nu har jag skickat in bilder och vĂ€ntar pĂ„ svar.

One Response to “Teddykompaniet”

  1. nettan Says:

    Annars kan jag hjĂ€lpa dig att laga den 🙂 Men sĂ„klart fĂ„r man en ny sĂ„ Ă€r ju det toppen. Annars kan du skicka den med mamma, hon kommer upp nu pĂ„ söndag och kommer tillbaka pĂ„ en vecka. Kram