Kolmården

Onsdag 20 juli

Imorgon hämtar mina föräldrar killarna för att åka till Kolmården. Först blir det en natt på hotell och sedan en heldag på Kolmården. Underbart för oss att få lite tid med bara Cornelia. Att bara ha ett barn hemma är stor skillnad när man annars har tre. Just det, Alexander har fått sin första lösa tand 🙂 Den sitter rätt hårt så det dröjer nog ett tag innan den ploppar ut.

2 Responses to “Kolmården”

  1. Annica Says:

    Åh vad mysigt för er alla! Det är verkligen stor skillnad att kunna ge sin fulla uppmärksamhet till ett barn.

    Vilken lycka med den lösa tanden! Simon har tappat två nu. Alice är så avundsjuk. Hon har en framtand som blivit lite mörk efter ett fall så nu hoppas hon att tandläkaren ska dra den;)

  2. Jenny Says:

    Jag tycker vi är rätt duktiga på att dela på oss och bara ta med ett av barnen och göra något. Fast ibland är det verkligen skönt att vara ensam så här länge med ett barn, nu fick vi ju både en kväll och en hel dag. Nu är de tillbaka och allt är som vanligt igen, skönt!