Sjuka familjen

Söndag 4 september

Det blev en natt till pÄ sjukhus för Sebastian och Jante. Sebastian var för slö för att fÄ komma hem. Han ligger fortfarande med dropp. Jag har varit magsjuk i en vecka och börjar bli less. IgÄr kokade jag kyckling och ris som jag fick behÄlla över natten. Cornelia fortsÀtter att andas i sin inhalator men Àr pigg och glad. Hon sov över hos farmor och farfar i natt sÄ jag och Alexander hade en myskvÀll sjÀlva igÄr. Jag hoppas verkligen vi fÄr vara friska ett tag framöver nu, nÀsta helg ska vi ju till RÄnÀs slott. HÄll tummarna att ingen annan blir smittad. Tack Maja för kycklingen!

One Response to “Sjuka familjen”

  1. Annica Says:

    Usch vad jobbigt nÀr det bara gÄr runt runt i familjen! Skönt att ni fÄr lite avlastning. Guld vÀrt.

    Krya pÄ er! En slottshelg lÄter inte illa.