1 oktober

Söndag 2 oktober

Åhh vilket hĂ€rligt vĂ€der vi har haft i helgen. Nu fĂ„r ni se bilder frĂ„n vĂ„r lördag. Den började med ett besök pĂ„ Ikea, vi Ă„t lunch och killarna fick leka i SmĂ„land. De har tjatat pĂ„ oss lĂ€nge nu om att fĂ„ Ă„ka och leka i SmĂ„lands lekrum. Vi fick med oss lite smĂ„saker frĂ„n Ikea och sedan köpte vi en ny duschslang och duschmunstycke till badrummet pĂ„ övervĂ„ningen.

PÄ eftermiddagen ringer mamma och sÀger att killarna fÄtt en bil frÄn pappas jobbarkompis. Vi bor sÄ nÀra mina förÀldrar sÄ vi tog en promenad dit. Jag och killarna bestÀmde oss för att ta vÀgen över berget utanför oss. Vi gick genom skogen och kom ut nÀra mamma och pappa. Killarna fick köra bilen och Cornelia roade sig med bandy. Vi fick fika och sedan gick vi hem igen. En jÀttemysig eftermiddag.

2 Responses to “1 oktober”

  1. Maja Says:

    Visst va det hÀrligt höstvÀder! Mysigt att ha en heldag hela familjen. Det blir sÄ fina bilder nÀr man Àr ute. Fina barn!

    Vi kanske kan grilla och leka i skogen nÄgon helg framöver.

  2. sandra Says:

    Äntligen fĂ„r jag se gullugarna!!! Vilken mys familjedag. Försökt nĂ„ dig pĂ„ Skyen, vi har det runt 28 C blivit lite kallare nu men en massa sol som jag Ă€lskar det =) hopas du kommer nĂ€sta Ă„r puss och kram hĂ€lsa famijen