Fars dag

Söndag 13 november

Idag är det fars dag men här hemma blir det inte mycket till firande. Jante spydde igår kväll och har sovit mycket idag. Eftersom han var dålig och även Cornelia är dålig fick mina föräldrar ta Alexander på sin första fotbollsträning. Han skulle även följa med dom på husvisning och lunch. När helgen blir så här trist så blir det extra skönt att komma tillbaka till jobbet. Förra året vann jag en middag för två på Lugna favoriter till min pappa på fars dag. Snart måste vi använda den 🙂

2 Responses to “Fars dag”

 1. Ulrika Says:

  Hej!
  Vad kul att läsa din blogg och kunna följa dig och din familj så här. Du har verkligen en fin familj och urgulliga barn. Har länkat till hit ifrån min blogg nu och återkommer.
  Kram U
  PS Säg hej till din pappa ifrån kusinen:)

 2. Tobbe Says:

  Hej, ” Pappa Tobbe ” här. Ja Jenny, snart tar vi middagen, bara du o ja. Trevligt. Var o när bestämmer du förstås, jag kan oftast anpassa mej som du vet. Nisse lurade oss på typ 500, men jag orkar inte bråka.. Ha det bra !! Hälsa U så mycket ! Tobbe R