Tiden den går…

Måndag 20 augusti

Sitter vid datorn och plockar fram bilder som ska framkallas. Har ett album klart till Alexander men har inte ens börjat på något till varken Sebastian och Cornelia. Hur svårt kan det vara? Vad rekomenderar ni för företag att framkalla hos? Jag vill gärna ha matta bilder, vilket inte så många företag har. Här är lite bilder jag hittade. Tänk att på onsdag börjar min Alexander redan klass 1. Cornelia är väldigt lik Alexander. kolla på bilderna nedan. Alexander är lite mörkare än henne annars är dom väldigt lika 🙂

2 Responses to “Tiden den går…”

  1. Annica Says:

    Jag framkallar hos Smartphoto fd Extra Film. Billigt och ofta bra rabatter.

    Fast det känns som ett evighetsprojekt när man fotar mycket. Jag framkallar drygt 150 bilder varannan månad. Många album blir det men barnen tycker att det är roligt att bläddra och titta.

  2. Jenny Says:

    Vad duktig du är Annica som framkallar så ofta. Jag ska försöka göra så jag med. Jag hittade en sida som jag var nöjd med, de kunde göra matta bilder och var inte så dyra.