Längtan

Torsdag 6 december

Jag längtar så efter julledigt just nu. Det har varit en höst full med massa skolarbeten och schemalagd tid i skolan nästan varje dag. Det har inte funnits många dagar att göra alla hemtentor på, utan jag har suttit på kvällarna efter barnen somnat. Jag som är så kvällstrött. Gjorde en salstenta en lördag och får jag inte godkänt blir det plugg över julen också.

Nu tar pendeltåget över trafiken till Uppsala, så jag får räkna med mer strul att ta mig till skolan. Kommer sakna Upptågets bekvämligheter.

Idag är jag hemma med Cornelia och Sebastian. Cornelia spydde i går natt men än så länge har ingen annan blivit sjuk och hon är glad men rätt trött.

2 Responses to “Längtan”

  1. Maja Says:

    Ja, jag hoppas verkligen du får vila upp dig lite under julen.

  2. Elin Says:

    Nu kan du verkligen vila under julen!!! Iaf från skolarbeten 😉 Stort grattis bästa du till ditt VG!! Kramar i massor!! 🙂