Åter till vardagen

Måndag 7 januari

Inorgon börjar barnen i skola/förskola. Jag fyller år igen, något som jag gärna kan hoppa över. Tycker inte om att bli äldre. På torsdag har vi redovisning, det sista vi gör i denna kurs. Sedan är jag ledig till den 22 januari, skönt! Cornelia har slutat med blöja, hon var torr i natt också. Känns så skönt att hon tog tag i det själv. Tack Esmeralda och Olivia för alla trosor! Jag mår fortfarande inte jättebra, min ångest håller tyvärr i sig. Det ska i alla fall bli skönt med vardag igen, barnen har varit lediga i två veckor nu. De längtar verkligen efter alla kompisar. Maja ska föda barn nu i januari, tänk om hon föder på min dag imorgon.

4 Responses to “Åter till vardagen”

 1. Elin Says:

  Önskar att jag kunde hjälpa dig så att du får må bra!!

  Grattis på födelsedagen och snart ses vi igen!! 🙂
  Längtar till söndag, ett helt dygn ensam med dig, helt underbart!! 😉 <3 Puss och kram <3

 2. Annica Says:

  Vad jobbigt! Jag visste inte att du hade problem med ångest. Panikångest eller mer ihållande?

  Jag har haft problem både med ångest i samband med en depression och panikångestattacker.

  Jag hade ångest för ångesten tillslut. En riktig ångestattack är fruktansvärt obehaglig. Efter KBT blev det mycket bättre. Jag har alltid Atarax med mig i handväskan bara för trygghetens skull. Men just KBT:n förändrade verkligen mycket och nu kan jag leva med att jag är ångeststrukturerad som det så fint heter.

  Hoppas du får bra hjälp och att du får må bättre snart! Kram

  Ps. Visst är det skönt att bara gå förbi blöjhyllan efter flera år med blöjbarn?! Ds.

 3. Helena Says:

  Hoppas att du får bra hjälp. Kram! Hoppas vi ses imorgon. Mellan är superladdad!

 4. Emilie Says:

  Hoppas du fick en fin födelsedag trots att det inte kändes så bra just då. Hoppas också att du mår bättre nu. Ha en fin måndag!