Tiden försvinner

Måndag 16 oktober

Dagarna går snabbt och veckorna bara försvinner. Nu är jag i gravidvecka 24 och magen växer inte så jättesnabbt längre. Bebisen sparkar ganska mycket igen, den var lugn ett tag men nu börjar det bli livligt i magen igen. Det känns som om det snart är jul, och efter nyår känns det som om bebisen kan komma närsom helst. Det kan ju bli så att den här också kommer tidigt och då kan den redan komma i dec/jan. Jag hoppas verkligen att den inte kommer nu i år. Vi tror det blir en kille. Vi har pratat lite om namnförslag; Simon, Gustav, Rickard, Andreas. Vad tycker ni läsare är fint? Det är så svårt med pojknamn.

Idag har vi varit på öppnaförskolan med Rikard och Samuel. Alexander slog sig i huvudet när jag inte såg, han var jätteledsen. Han fick en liten bula men efter en stund var han glad igen. När Samuel och Alexander hade ätit lunch och sovit åkte jag och Alexander med Rikard och Samuel till Solna Centrum. Utanför Centrumet hade de en liten affär med barnkläder. Dom hade märket “name it” Jag köpte ett allvädersställ till Alexander som han kan ha nu på hösten och början av vintern. Det fanns så himla mycket fina kläder, det är kul att köpa på lite andra ställen än bara H&M och Lindex.

Jag har skickat in en bild på Alexander till en tävlig på Pampers. Det är hur många som helst med så jag tror inte vi vinner, men de har 1000 priser. Första pris är en resa för hela familjen, 6:e till 1000:e priset är en rabattkupong på 80 kr. Det ska vara en bild när barn upptäcker världen. Det kan ju vara precis vad som helst.


Här är bilden vi tävlar med.

2 Responses to “Tiden försvinner”

  1. Maja Says:

    Hm, jag tycker nog Simon är finast av dom namnen du räknade upp. Nåt tjejnamn har ni väl tänkt på också?

  2. malin Says:

    Blir glad av att läsa din blogg Jenny! Så kul att följa era små äventyr.