Huset fullt

Torsdag 19 oktober

Det har varit en rolig vecka med saker inplanerade varje dag. Idag var vi hos Samuel och Rikard pĂ„ förmiddagen. Åsa var hemma nĂ€r vi kom, det Ă€r trevligt att trĂ€ffa henne eftersom vi inte ses lika ofta nu nĂ€r hon jobbar. Tatti och Jessica kom ocksĂ„ dit. Rikard skulle vara barnvakt Ă„t Max, en kille pĂ„ snart ett Ă„r. Vi var alltsĂ„ 6 vuxna och 4 barn dĂ€r en stund idag. Åsa och Max mamma skulle ivĂ€g pĂ„ jobb sĂ„ vi var 4 vuxna och 4 barn, men det Ă€r ganska mĂ„nga nĂ€r det ska fixas lunch och byta blöjor. Vi fick jĂ€ttegod lasange till lunch som Rikard hade gjort, Alexander tyckte ocksĂ„ den var toppen. Det blev Ă€ven efterrĂ€tt till barnen som Rikard hade fixat, kokta Ă€pplen och pĂ€ron med kanel och kardemumma serverad med mjölk. Alexander tyckte det var jĂ€ttegott sĂ„ jag tĂ€nkte göra det sjĂ€lv Ă„t honom.


Samuel har mÄnga roliga saker, den hÀr kossan gillar Alexander.

One Response to “Huset fullt”

  1. Morfar Says:

    Hello

    Ser kul ut pÄ kossan. Han verkar fÄ samma intresse för lÄtsaskossor som sin mor ??

    Ge grabben en dator i stĂ€llet sĂ„ fĂ„r vi se vad som hĂ€nder….

    Syns pÄ lördag