Huset fullt

Torsdag 19 oktober

Det har varit en rolig vecka med saker inplanerade varje dag. Idag var vi hos Samuel och Rikard på förmiddagen. Åsa var hemma när vi kom, det är trevligt att träffa henne eftersom vi inte ses lika ofta nu när hon jobbar. Tatti och Jessica kom också dit. Rikard skulle vara barnvakt åt Max, en kille på snart ett år. Vi var alltså 6 vuxna och 4 barn där en stund idag. Åsa och Max mamma skulle iväg på jobb så vi var 4 vuxna och 4 barn, men det är ganska många när det ska fixas lunch och byta blöjor. Vi fick jättegod lasange till lunch som Rikard hade gjort, Alexander tyckte också den var toppen. Det blev även efterrätt till barnen som Rikard hade fixat, kokta äpplen och päron med kanel och kardemumma serverad med mjölk. Alexander tyckte det var jättegott så jag tänkte göra det själv åt honom.


Samuel har många roliga saker, den här kossan gillar Alexander.

One Response to “Huset fullt”

  1. Morfar Says:

    Hello

    Ser kul ut på kossan. Han verkar få samma intresse för låtsaskossor som sin mor ??

    Ge grabben en dator i stället så får vi se vad som händer….

    Syns på lördag