Pottmannen

Lördag 28 oktober

Alexander har varit lite förkyld och hostig i ca en vecka nu, vi har varit lite på Öppnis i veckan men annars bara tagit det lugnt. Vi har också varit på babyland och köpt en ny sittvagn till Alexander, den var jättebillig. Vi fick 20% rabatt på den för babyland fyllde 20 år.

Idag har vi börjat en ny termin på babysim som nu heter plask och lek. Alexander älskar verkligen att bada. Idag simmade han själv med arm-puffar, han gillade inte alls att ha puffarna på sig förut. Han dyker i själv från kanten och ner under vattnet, han är som en liten fisk.

Varje kväll och morgon sitter Alexander på sin potta medans vi borstar hans tänder (han har 4 st) När vi har borstat klart får han borsta lite själv också. Ganska ofta kommer det kiss i pottan. Vi började med pottan när han var 8 månader och det går jättebra. Ibland får han för sig att ställa sig upp eller krypa iväg.

2 Responses to “Pottmannen”

  1. Anna Says:

    Å! Lyx!!! Jag vill också bara ha fyra tänder att borsta!! 😀

  2. Morfar Says:

    Kul bild. Snart klarar han det säkert själv – övning ger “färdighet” heter det ju !