Vi har skaffat en grind

MĂ„ndag 6 november

Vi var pÄ öppna förskolan idag pÄ förmiddagen. Alexander har nu kommit in i en bra rutin pÄ dagen. Han Àr vaken frÄn 07.30 till ca 12.30 och sedan sover han mellan 1-2 timmar. Vid lunch mÄste vi hem till hans sÀngen för han vill inte sova i vagnen. NÀr han vaknar vid 14 tiden Àr det inga problem att ha honom vaken till 19 dÄ han somnar för natten. Skönt! Vi Àr dÀrför bara pÄ öppna förskolan pÄ förmiddagarna fram till lunch och sedan leker vi hemma pÄ eftermiddagarna (eller sÄ Äker vi och hÀlsar pÄ nÄgon som Àr hemma)

Idag jobbar Jante kvÀll pÄ skolan igen sÄ jag och Alexander har varit sjÀlva hela dagen. Vi har fÄtt en grind av Jantes förÀldrar som vi har satt till data-rummet. Det Àr sÄ mycket saker hÀr inne och Alexander vill alltid vara dÀr vi Àr. Nu kommer han inte in hÀr mer och han tycker vi Àr elaka.


Alexander försöker ta sig in men det gĂ„r inte….

sĂ„ hĂ€r ledsen blir han dĂ„ 🙁

One Response to “Vi har skaffat en grind”

  1. Anonymous Says:

    Stackarn, slĂ€pp in honom i rummet tycker jag….inte alls roligt att vara sjĂ€lv.