Dop

Lördag 31 mars
Sebastians dop gick sÄ bra, han sov eller var vaken och snÀll under hela dopet. Inte som sin bror som gallskrek under hela dopet! PrÀsten var bra, han förklarade pÄ ett bra sÀtt varför man döper ett barn osv. Faddrar var Bjarne, Caroline och Maja. Efter dopet fikade vi i församlingsgÄrden. Sebastian fick jÀttemÄnga fina presenter. Efter dopet Ät vi middag hos mamma och pappa. Det Àr mysigt nÀr hela familjen Àr samlade, det hÀnder inte sÄ ofta lÀngre. Micke kommer tillbaka redan nÀsta helg, till pÄsken.

Jag och Sebastian innan dopet.

Sebastian gillade att fÄ vatten pÄ huvudet

Mamma, pappa, barn


Sötaste lillkillen!


Farmor med alla hennes barnbarn

HĂ€r ser ni alla namn Sebastian fick

Vila lite hos moster Caroline


Hemma hos mamma och pappa, hÀr myser Sebastian med
morbror Micke

2 Responses to “Dop”

  1. Hanna Says:

    Åh, gud vad kul att se bilder. Grattis till sonen, jag visste inte att ni hade fĂ„tt barn! Hoppas allt Ă€r bra med er allihop! Vad gör Micke nu för tiden? kramar

  2. Hanna Says:

    Jo man Ă€r sig vĂ€l lik! Jag bor i Sundsvall (av alla stĂ€llen i Sverige!) och pluggar till journalist. Trivs vĂ€ldigt bra dock! Vilka fina killar ni har! Ni har lyckats pricka mina tvĂ„ favoritpojknamn ocksĂ„! 🙂 Helt otroligt att ni Ă€r gifta och har barn. SĂ„ kul! Hur hamnade Micke i VĂ€sterĂ„s dĂ„? Du fĂ„r hĂ€lsa alla sĂ„ mycket frĂ„n mig nĂ€r du trĂ€ffar dem! Jag tĂ€nker fortfarande pĂ„ er allihop dĂ„ och dĂ„. kramar