Milo

Lördag 28 juli
Min mamma och bror Ă„kte till Turkiet i gĂ„r och ska vara borta en vecka. Jag har bestĂ€llt lite klĂ€der till barnen, bl.a. Puma skor. Det Ă€r sĂ„ klart inte Ă€kta men de Ă€r helt ok. Pappa ska segla Blidö runt med tvĂ„ personer han knappt kĂ€nner. En av dom har en hund, en Volpino som heter Milo. Nu fick hon ingen hundvakt till Milo sĂ„ jag och Jante fick ha honom fredag till söndag. Han trivdes bra hos oss. Det jobbiga var att han skĂ€llde sĂ„ fort jag pratade med barnen och Alexander blev rĂ€dd nĂ€r han skĂ€llde. PĂ„ söndagen hittade jag en grĂ„ sak pĂ„ mattan, jag trodde det var en sten. Jag tog upp den i handen och kĂ€nde att den var ganska mjuk, jag slĂ€ngde ivĂ€g den igen för den kĂ€ndes sĂ„ skum. Kom att tĂ€nka pĂ„ att det kunde vara en fĂ€sting, och det var det sĂ„klart. Usch jag har aldrig sett en sĂ„ stor fĂ€sting, den kunde inte röra sig för den var sĂ„ stor, man sĂ„g knappt huvudet. Jag Ă€r glad att vi inte har hund! Slippa gĂ„ upp tidigt pĂ„ morgonen för att rasta hunden, slippa fĂ€stingar och slippa massa hĂ„r pĂ„ mattan. Det var skönt att lĂ€mna tillbaka honom pĂ„ söndagen. Kul att lĂ„na ibland men skönt nĂ€r man fĂ„r lĂ€mna tillbaka 🙂

Milo Ă€r 5 Ă„r och en livlig hund…

2 Responses to “Milo”

  1. Anna/Kioskis Says:

    FĂ€stingar och hĂ„r pĂ„ mattan kan jag inte förneka, men gĂ„ upp tidigt? 😀 DĂ€r har ni som smĂ„barnsförĂ€ldrar nog det vĂ€rre… mina tre Ă€r riktiga sjusovare och tar gĂ€rna lĂ„nga sköna sovmorgnar med oss. PĂ„ vardagarna ligger de kvar under tĂ€cket tills jag Ă€tit frukost och fĂ„r DRA upp dem… haha…

  2. Jenny Says:

    Anna- Milo skulle ut kl 6 pĂ„ morgonen, dĂ„ har ju inte ens mina killar vaknat 🙂 Men det var vĂ€l för att han inte var van att vara hos oss. Skönt att dina hundar sover lĂ€nge…