Bobux till Alexander

Lördag 25 aug
Alexander har varit första veckan pÄ nya förskolan. Jag skolar in honom för Jante har börjat jobba. Maja har varit snÀll och passat Sebastian tvÄ gÄnger sÄ jag har varit dÀr ensam med Alexander. Han trivs jÀttebra och har inte varit ledsen en enda gÄng. Det som Àr lite jobbigt Àr att han bara fÄr vara dÀr 1-1 1/2 timme om dagen, sÄ han grÄter och brÄkar med mig varje gÄng vi ska hem. Hoppas det blir lite lÀngre dagar nÀsta vecka. Eftersom han redan har gÄtt pÄ dagis tycker jag de kan ha honom lite lÀngre tid men personalen hÄller stenhÄrt pÄ tiderna.

I alla fall sÄ ska barnen helst ha inneskor nu i början. De hÄller pÄ bygga om hela huset sÄ det Àr mycket damm och smuts pÄ golven. Fröknarna tyckte att inneskor Àr bra pÄ vintern ocksÄ nÀr det Àr kallare ute. Alexander önskar sig de hÀr skorna frÄn Bobux. Han skulle vilja ha de i födelsedagspresent men kanske i förskott eftersom han behöver skorna sÄ fort som möjligt till dagis. Stl 2XL/24.

3 Responses to “Bobux till Alexander”

 1. Maja Says:

  Hej! Oj, vad mycket du har bloggat! Kul! Hoppas helgen varit bra för er. Jag ser fram emot krÀftÀtandet i morgon : )
  Kram!

 2. Anonymous Says:

  Men, tofflor för 269:- + porto….lĂ„ter lite mkt i min vĂ€rld.

  Finns för 39:- pÄ coop.

 3. Syrran Says:

  HĂ„ller med pappa om att dom Ă€r lite dyra, men GUD sĂ„ fina 🙂
  Det finaste till den finaste sÀg!!!