Hem från Dagis

Tisdag 25 september
Alexander har en ståbräda på vagnen men vill såklart gå hem. Om han ska gå hela vägen hem tar det ca 1 timme. Sebastian brukar bli hungrig så jag försöker få Alexander att åka på brädan. Han vill inte utan börjar gnälla och lägger sig på vägen. Han vill bli buren av mig, jag har ont i ryggen och kan inte bära honom, han börjar skrika och gråta. Så här är det 2 av 3 gånger då jag hämtar honom. Vår tvillingvagn har punka så den kan jag inte använda. Vi måste fixa ny pump till den, sedan kommer jag ta tvillingvagnen varje dag. När vi väl kommer hem är både jag och Alexander på uselt humör, jag är både trött och svettig. Har jag tur sover Sebastian en stund när vi kommer hem så jag kan leka med Alexander, han blir lätt arg om jag ängnar för mycket tid med lillebror.
Alexander fick den här Jackan i julklapp av mormor Lisa. Nu är den lagom 🙂

Så här söt är Alexander när han är på bra humör.

2 Responses to “Hem från Dagis”

  1. annica Says:

    åh vad jag känner igen mig!

  2. Anonymous Says:

    Vad söt han är. Jag var också med o skramla pengar till jackan…