Måndag igen

Måndag 15 oktober
Alexander är ju ledig på måndagar och tisdagar så idag gick vi till öppnis igen. Som vi gör alla måndagar och tisdagar. Det är roligt att träffa andra mammor och det är bra för Alexander att få springa av sig lite. Idag klädde jag killarna i likadana kläder, jag brukar inte göra det så ofta men nu när Alexander fyllde år fick vi kläder till båda killarna. Tack PAPPA och mamma för de fina fix-tröjorna. Jag fick jättemycket kommentarer på kläderna, det var till och med en som ville köpa dom av mig när de är urvuxna. Skumt!
Här är vi på väg hem efter en hel förmiddag på öppnis. Alex är tröööt 🙂

Sötnos!

Jag tog kort på Alexanders hår, vist måste det klippas men jag tycker han är så
fin i sina lockar. Vi får se när jag klarar av att ta honom till frissan. Det är några
som trott att han är en tjej.

5 Responses to “Måndag igen”

 1. Annica Says:

  Snyggt med lika kläder! Mamma klädde syrran och mig så ibland. Och jag håller med, skum kommentar att vilja köpa tröjorna!

  Förstår att det tar emot att klippa Alexanders fina hår. Simon är i stort sett kal än! Kram

 2. malin Says:

  Vilka sötnosar i likadana kläder!
  Önskas det mera sånt i tex julklapp?

  Kramelikram

 3. Fredrik Says:

  H-h-h-h-ockeyfrilla : ) Men han är söt ändå!

 4. Anna Says:

  Tack för senast. Det är alltid lika kul att träffa er.
  Jag kommer säkert att klä Vanja och Tuva i lika kläder, jag har redan börjat spana. Japp det blev Tuva, mycket tack vare Jante, han sa; liten tuva stjälper stort lass och då blev jag såld på namnet.
  Massor med kramar Anna

 5. Jenny Says:

  Anna – Kul att det blev Tuva, vi hoppades på det. Jättekul att ses tycker vi med! Hoppas vi kan ses någon gång innan jul. Kram kram

  Malin – Du får inte köpa mer till pojkarna nu! Håll i pengarna 🙂

  Fredrik – Neej inte är väl det där hockeyfrilla 🙁 Har klippt honom nu i alla fall. Inte så mycket…

  Annica – Men Simon passar i kort hår, man är så van att se honom så. Han är ju så söt.