Lucia på dagis

Torsdag 13 december

På Alexanders dagis var det såklart Lucia firande idag. Det blev inget tåg eftersom de är så små men de satt i ring som de brukar göra när de har samling. Alexander sjöng inte alls men han åt lussebulle och pepparkakor. Han fick också smaka oboj för första gången i sitt liv. Farmor Birgith var med, det gillade Alexander. Efter dagis fortsatte jag och Sebastian till öppnis där det också skulle lussa. Tyvärr så somnade min tomte 5 minuter innan sången började. Han låg och snarkade i en babysitter under hela sångstunden. Han vaknade lagom till fikat, så han fick smaka sin första lussebulle.

Min söta pepparkaka.

mumsar på en lussebulle.

Min söta tomte och hans farmor.

One Response to “Lucia på dagis”

  1. Ida i Québec Says:

    Vilken fin liten pepparkaksgubbe och söt liten tomte du har!

    Och japp, det är första flygturen för Bailey-boy. Lite nervig är jag för hur han ska klara de långa timmarna men det är skönt att vi är två som kan turas om att gå fram och tillbaka i gången… 🙂
    kram!