Inte välkommen?

Onsdag 26 mars

Idag var jag iväg till mitt jobb för att lämna tillbaka min dator. Det var en stationär och lika stor som en heffaklump. Den funkar knappt längre och jag jobbar inte hemifrån som jag gjorde i början av min föräldrarledighet. När jag kommer till jobbet kommer jag inte in med mitt paserkort. Ja det är väl lika bra att jag slutar 🙂 Jag fick ringa till receptionen och be dom fixa mitt kort. Jag hade varit borta från systemet sedan slutet av januari. Er det en liten hint om att jag inte ska tillbaka till jobbet? Innan den 15 april måste jag söka det jag ska plugga till. På fredag ska jag ta tag i sökandet.

6 Responses to “Inte välkommen?”

 1. Anonymous Says:

  Men Jenny, du har ju inte jobbat varken på Dell hk eller hemmifrån för Dell på ett tag. Så det är väl inte konstigt att du inte bara kan knalla in med ditt kort…eller?

  Men sjuksköterska kan du nog bli jättebra som ! Bra driv m.m., men kolla deras fajt nu för lönerna, en spärrvakt(man) på pendeln har ca 20´!?

  Farsan

 2. Jenny Says:

  Jo jag borde väl få komma in, jag är ju anställd. Jag tror det är väldigt inviduelt med lönerna, men huvudsaken är att jag har ett jobb jag brinner för. Jag ska iväg idag och söka två kurser jag saknar.

 3. Annica Says:

  Lönerna är på väg upp. Här uppe har nästan ingen uska under 20 numera. Syrrorna ligger rätt nära men över 20 iaf. Helt rätt med tanke på det jobb dom gör.

  Klart du ska komma in. Se det som ett tecken;-)

  Visst känns det jobbigare att byta jobb sen man fick barn? Man vet vad man har liksom..

 4. Jenny Says:

  Annica- jag var på kunskapsparken i Sollentuna idag, det är inte ens säkert att de kommer ha matte b och naturkunskap b som kurser i höst. Kommunen har dragit ner 3 miljoner för studier. Suck! På torsdag ska jag träffa en studiekonsulent som ska hjälpa mig. Vet inte om jag kommer in i Sthlm med mina betyg. Har ingen lust att flytta med hela familjen för att jag ska studera. Skönt att höra att lönerna är på väg upp, men det är inte det viktiga för mig. Men en lön under 20 för en syrra är sjukt lite. Ja det känns jobbigare att byta nu när man har barn, dels också för att vi kommer ha mycket mindre pengar när jag studerar.

 5. Annica Says:

  Nej vad trist. Hoppas du får bra hjälp och lite tips på hur du kan göra. Förstår att du inte vill flytta hela familjen. Kanske du kan läsa kurserna närmare stan?