Viktväktartisdag

Tisdag 15 april

Jag ska väga mig idag och jag är säker på att jag gått upp. Usch det är inte så roligt att väga sig när man känner på sig att det gått uppåt. Jag åt godis i helgen och kladdkaka igår. Ska gå dit ikväll, det tar kanske 30 minuter om jag går fort. Nu regnar det ute så jag tar bilen i alla fall. Om det är uppehåll när det är slut ska vi ta en promenad då.

Emelie har haft auktion på sin blogg och jag tog hem 3 stycken bilder. Kommer med posten den här veckan. Jordgubbsbilderna kommer bli jättefina i mitt kök.

Sebastian är sjuk, snorig och hostig. Vi har varit hemma idag och tagit det lugnt. Jag har hunnit städa en del.

3 Responses to “Viktväktartisdag”

  1. Maja Says:

    Han ser hängig ut. Ge Sebastian en kram från mig!

  2. Jojo Says:

    En sån där grön skål köpte vi åt vår dotter idag! Tack för kommentar på min blogg förresten 🙂

  3. Jenny Says:

    Jojo – Tycker det är roligt att följa din blogg. Ska bli bättre på att kommentera! Jättesöt dotter du har 😉