Bröllop

Lördag 17 maj

I lördags var det en stor dag för min bästa kompis och hennes man Fredrik, de gifte sig! Jag och Jante valde att bli man och fru på Sveriges nationaldag och Maja och Fredrik valde Norges nationaldag. Dagar man alltid kommer minnas. Jag var hos brudparet redan på morgonen för att hjälpa till med Olivia och köra Maja till frissan. Förmiddagen gick hur bra som helst, Olivia trivdes med mig.

Jag och Jante lämnade Sebastian hos min mamma redan innan vigseln, skönt för Jante att bara ha ett barn med sig i kyrkan. Eftersom jag var fadder skulle jag stå framme med Olivia. Hon var hur snäll som helst även under vigseln. När dopet tog över och hon fick syn på sin mamma brast det, men som tur är tröstades hos snabbt av Maja. Lite ledsen blev hon också när prästen hällde vatten på hennes huvud.

Festen hölls på Stallet där det bjöds på buffé, efterrätt och tårta. Många trevliga människor och mycket dans (dock ej för mig). Åkte hem vid halv ett och körde Kati och Dennis till Sollentuna Station. Borde ha kört dom ända hem, kändes inte så snällt att släppa dom i Sollentuna.

Majas tre systrar, Marie och tvillingarna Jenny och Anna.

I kyrkan

Jag och Olivia

Utanför festlokalen

Olivia hade en jättesöt klänning

Kati och Jante

Susanne och Rickard

Mari och någon jag inte vet vem det är

Sötaste Olivia och Snygga Maja

Jag och Dennis gick i samma klass i högstadiet, här är han och hans fästmö Kati.

Tårtdax

Comments are closed.