Jävla visdomstand

Torsdag 12 juni – tisdag 17 juni

Jag och Alexander landade på Arlanda kl 03.00 och vi var hemma i Sollentuna vid 4 tiden på morgonen. Jag hann sova 4 timmar innan jag skulle iväg till en käkkirurg. Jag skulle nämligen operera ut min ena visdomstand. Den har inte kommit upp alls utan ligger under tandköttet. Tydligen kommer den växa upp i kindbenet så den var tvungen att tas bort. Samma med tanden på andra sidan 🙁 Själva ingreppet var helt ok, jag har aldrig varit rädd för att gå till tandläkaren utan tyckt det varit lite skoj. De skar upp tandköttet och borrade och bände ut tanden. Det tog bara en timme. Sedan sydde de igen såret och jag fick åka hem. Fick smärtstillande och penicillin utskrivet som jag hämtade på vägen hem.

Sedan när bedövningen släppte fick jag en fruktansvärd smärta i hela munnen och ner i halsen. Jag tog mina tabletter och la mig. Usch så här ont har jag nog aldrig haft, inte så lång tid i alla fall. På kvällen kräktes jag, blev nog för mycket med tabletterna. Dagen efter svullnade halva jag upp.
Idag är det tisdag och jag har fortfarande jätteont till och från. Jante har varit hemma från jobbet så jag har vilat. Är fortfarande svullen i kinden men det börjar bli bättre. Imorgon ska jag ta bort stygnen och hoppas på att det blir bättre då.
Här är jag inte alls så svullen som jag var i helgen. Tur att det blir bättre.
Man kan se på min hals att det är rejält tjockt.
Den här bilden är tagen nu, hoppas det blir bra snart.

4 Responses to “Jävla visdomstand”

 1. Maja Says:

  Vad du ser ut! Stackare! Tom Olivia pekade på skärmen och tittade storögt på dig ; )
  Hoppas det går bra att ta bort stygnen i morgon.

  Jag vill se bilder från resan.
  Kram!

 2. Annica Says:

  Oj oj! Hoppas det blir bra snart.

  Jag är också nyfiken på eran semester! KRAM

  Ps. Fick du kontakt med Martina? Ds.

 3. Jenny Says:

  Maja – Visst ser jag bedrövlig ut 🙂 Såg jag ut så här när vi sågs?

  Annica – Jag fixade iordning alla bilderna igår, så de kommer upp idag. Jag fick kontakt med Martina, hon jobbar bara någon minut härifrån. Tack!

 4. Maja Says:

  Nej, sådär såg du inte ut då! Men det hade väl inte hunnit svullna upp då än. Stackare, hoppas du mår bättre idag.