Nehe

Torsdag 26 juni

Ringde rektorn imorse som har hand om alla intagningar. Det var precis sÄ som jag trodde, kommunen har inga pengar, de satser pÄ dom stackare som inte har nÄgon utbildning. Det finns massa platser kvar men jag fÄr inte gÄ. Det kommer till 90% chans att komma en utbildning som startar i mars som inte gÄr via kommunen. Det Àr akutvÄrd precis det jag vill lÀsa, sÄ i oktober ska jag söka igen. Idag har jag börjat kolla efter nya jobb, har hittat en del. Jag har aldrig sökt jobb (fick anstÀllning direkt efter gymnasiet), vet inte hur man skriver ett personligt brev eller cv. Kollade runt pÄ nÀtet och det finns mycket hjÀlp att fÄ. Jag har hittat ett intressant jobb som jag vill ha. Ringde dit idag och pratade med en trevlig tjej. HÄll tummarna för mig nu!

2 Responses to “Nehe”

  1. Annica Says:

    Skönt att det verkar lösa sig!

    Magnus har sökt mÀngder av jobb sista Ären (han var sjukskriven lÀnge pga utbrÀndhet).

  2. Caroline Says:

    Vad Ă€r det för jobb dĂ„? Nu blir jag nyfiken 🙂 🙂