Blöjfri?

Torsdag 24 juli

Alexander har lagt sig och han sover nu utan blöja. Han har varit torr på natten länge men vill ändå ha blöja på sig. Idag sa vi åt honom att blöjorna var slut och han gick efter ett tag med på att sova i kallingar. Han har väckt oss på natten när han vill kissa så jag hoppas han gör det nu med. Min duktiga kille! Äntligen vill han ha på sig kalsingar, vi har köpt en del fina åt honom. Favoriten just nu är Scooby-Doo och ett par med fotbollar på. Nu ska jag och Jante också sova, blir spännande att se om det är torrt i sängen imorgon bitti. Nu bajsar han till och med på pottan, skönt att slippa blöja helt. Sov gott!

Min underbara unge!

Updatering: Han sov hela natten utan blöja och fyllde pottan full när han vaknade vid 7 tiden.

4 Responses to “Blöjfri?”

 1. Linda Says:

  hej!

  Det är helt otroligt hur duktiga de är med potträningen… Ellen ville sluta helt på en gång.. och det fick hon. Går superbra! 🙂

  De blir så stora på något sätt när de slutar med blöjan också.

  Turkiet var härligt. Vi bodde på New Garden hotell. Ett lägenhetshotell i nyare delen av side.

  Hoppas att allt är bra med er!

  Kram
  Linda

 2. Annica Says:

  Vad duktig han är! Simon vill fortfarande bajsa i blöja av ngn anledning. Hoppas han slutar sen i höst när han börjar dagis.

  Jag heter Könberg i efternamn. Uttalas inte som kön som snopp/snäcka utan kö som stå i kö;-) Men du kan ju tänka dig avd kul under skoltiden.

 3. Maja Says:

  Vad duktig han är! Och så stor han blivit. Jag tänker på ibland när du och Jante åt middag hos oss på Lindhemsvägen och du sa att ni skulle ha barn. Är det så länge sen, tre år drygt?!

 4. Jenny Says:

  Linda – Nu är han helt blöjfri, nu behöver vi inte kämpa mer. Inte långt kvar tills nästa barn ska sluta….

  Annica – Jag förstår att du har svårt för ditt namn. Jag fick mig ett gott skratt i alla fall. Men när man vet hur det uttalas är det ju inget fel på det.

  Maja – Visst är det lite overkligt att både du och jag har fått barn sedan den där kvällen. Känns inte som om det var så länge sen. Vi både har ju dessutom gift oss.